Výstavy | Pronájem stojanů
K dispozici je 44 ks stojek variabilně sestavitelných. Stojany jsou jednoduché, vzdušné a tedy elegantní, z pozinkované oceli.



Výhody: stojany jsou snadno rozebíratelné a tedy jednoduše transportovatelné obyčejným osobním autem a jedním člověkem – základna je tvořena ocelovou plotnou průměru 30cm, ke které se přišroubuje rozkládací ocelová tyč (celkem výšky 2m) s posuvnými háčky. Vhodné je vytvořit prostorové sestavy pomocí ocelových příčníků (dlouhých 1m) nebo přímo rámovaných fotek, kvůli stabilitě.
                                                                  asi 20 stojanů v kufru osobního auta asi 20 stojanů v kufru osobního auta

Nevýhody: samostatně lze jednotlivou stojku nebo špatně řešenou sestavu porazit na zem, přeci jen je lehká – to je daň za mobilitu a eleganci.

Možnosti prostorových sestav:
Z hlediska stability je ideální sestavit prostorové celky, zejména se osvědčil čtverec, možný je trojúhelník, pěti- šestiúhelník...
Ze 32 stojek lze tedy sestavit např. 8 čtverců a vystavit tak 32 fotek.

 

Možná je také harmonika, ta má výhodu oboustranné instalace fotek, ale krajní tyče jsou náchylnější k fyzickému poražení nepozorným chodcem, dá se pomoci celkovým zavětrováním silonem a případně zvětšením váhy krajní základny – navlečením další ocelové plotny (nutno předem před našroubováním spodní plotny☺).
Ze 30 stojek lze tedy sestavit např. 6 sestav níže a vystavit tak 48 fotek.



Na zvážení je samostatná „dvojka“, ta má výhodu oboustranné instalace fotek, ale nebezpečí fyzického poražení nepozorným chodcem tu je velká. Řešením je jednostranná instalace u zdi, třeba s protažením do delší řady.
Samostatná stojka se ukázala zcela nevhodná, poražení nepozorným chodcem tu je skoro jisté, hmotnost základny na to nestačí a spoléhat na to, že se nikdo ani nedotkne se v praxi ukázalo utopií.

 

Upevnění vlastních fotek:
1. fotka/plakát na desce, ta se zavěsí pomocí drátěných háčků (jsou součástí sady) na příčníky (příčník je 1m dlouhý, sestava „čtverec“ zabere tedy 1x1m),desky A1 (60x84cm) můžeme též zapůjčit, po dohodě a za příplatek.

 

2. fotka má vlastní rám, který se opatří 4mi očky (vnitřní průměr min. 3,5mm), pomocí kterých se fotka zavěsí rovnou na posuvné háčky na tyči (sestava „čtverec“ zabere tedy tolik, kolik je dlouhá fotka)

Princip sestavení:


Orientační CENÍK zapůjčení: Kč bez DPH (jsem plátce)
do 16ti stojek 16-32 stojek 33-44 stojek
   nájem      
1 den 2000 3000 4000
2-7 dní 2500
3500
4500
měsíc 5000 6600
7700
   dovoz a postavení stojanů* ** 1600 2000 2400
   rozebrání a odvoz*** 900 1000 1100

vysvětlivky:
* rozuměj dovoz po Praze, Mělníku, České Lípě + 30km a sestavení stojanů (nikoli instalace fotek), za další každý km navíc účtuji 4 Kč
** je možno si stojany vyzvednout (Dubá, příp. předávka "z auta do auta" v Praze) a postavit sami, pak platíte jen prostý nájem, při první výpůjčce ale účtuji za předvedení sestavení a zaškolení jednorázově 500 Kč
*** deinstalace a odvoz ...dtto dovoz +
za další každý km 4 Kč
- PVC desky, na které lze instalovat... individuálně dohodou
- pošlete požadavky (kolik stojanů, kde, jak dlouho) a zkalkuluji vám cenu
 
k dispozici:
- 44 ks stojek, tedy ploten a tyčí
- 92 ks 1 m příčníků
- 56 ks 1,4 m příčníků
- 15 ks 2 m příčníků zavětrovacích
- 4 ks 0,8 m příčníků zavětrovacích
- 10 ks 0,4 m příčníků zavětrovacích
Publikování obsahu, fotografií nebo jejich částí podléhá autorskému zákonu a je zapovězeno bez předchozího souhlasu autora
Copyright © pepastreda.cz / FiolaSoft Studio
Partneři
cz.jooble.org