Výstavy | Česko

Po několika výstavách z různých koutů světa představuji (konečně?) panoramatické snímky z Česka. Možná proto, že čím dál víc sdílím tvrzení, že vyfotit pořádnou fotku "doma" sice stále krásné, ale občas notoricky známé a tedy okoukané krajiny je  mnohem těžší než leckde "v exotice". Ono je to sice snadné, že – stačí být na správném místě v tu správnou chvilku, ale… no právě :-).  A patří k tomu myslím tento dialog od snídaně na horské boudě, kam jsem přišel v běžkařském: "Jdeš na běžky?” “Ne, z běžek.”

 

ČESKO panoramaticky

 

motto: Krajina trochu delší …
Miluji rozhledy a tak musím pořád do kopce. Pohled do krajiny se totiž neokouká. Baví mě mít s sebou ten zvláštní aparát (většina lidí ani nepozná, že je to foťák), a zachycovat krajinu právě takhle, přirozeně jako celek, prostě panoramaticky. A tyto snímky – zejména krajiny a hor - trochu delší - bych vám chtěl představit.
                                                                  

Autorská výstava Česko panoramaticky odstartovala 19.7. 2010 na Novoměstské radnici v Praze 2 jako část výstavy Z ČECH NA KONEC SVĚTA panoramaticky.


Několik ukázek výstavních fotografií:

Kokořínsko, pole u Drchlavy / Český ráj, Humprecht
Kokořínsko, z Nedvězí / Krkonoše, Černá hora
Lužické hory, les na Jedlové / Kokořínsko, Rač
Právě visí ...  nevisí
Chystá se
Výstava nemá domluvenou žádnou další "štaci", pokud chcete, aby "visela" právě ve vašich výstavních prostorách nebo jako dočasná výzdoba vašich kanceláří, spojte se se mnou a dohodneme se na podmínkách.
Kde již výstava putovala
Praha 2, Novoměstská radnice, v rámci souhrnné výstavy "Z Čech na konec světa" (7-8/2010) / Praha 1, Palladium (9/2010) / Praha 1, Černá růže (10/2010) / Praha 3, Palác Flóra (11/2010-1/2011) / Praha 5, TTA (2-4/2011) / Dubá, šatlava městské radnice (5-6/2011) / Praha 5, TTA (12/2011-2/2014) / Praha 7, ZDrSEM (3/2014-2/2016) / Nymburk 2/2021

Poznámky


Fotografie jsou prodejné. Navštivte "sekci" fotky jako nástěnné obrazy.
Publikování obsahu, fotografií nebo jejich částí podléhá autorskému zákonu a je zapovězeno bez předchozího souhlasu autora
Copyright © pepastreda.cz / FiolaSoft Studio
Partneři
cz.jooble.org